4x zelf aan de slag

  1. Doe de gratis online energiescan en ontvang meteen een rapport met kosten en terugverdientijd van energiemaatregelen in jouw huis.
  2. Kom naar de Greenhopper voor informatie en persoonlijk advies over al je duurzame vragen. Locaties en openingstijden vind je hier
  3. Wil je een actie organiseren? Laat je inspireren door de duurzame helden van Breda die op 10 oktober in actie kwamen. Je vindt ze hier
  4. Of scroll door de lijst hieronder met onafhankelijke sites en links die je wegwijs maken wanneer je zelf aan de slag wilt met de verduurzaming van je woning.

Waar kun je terecht in Breda?

Energiescan.nu

Er is zoveel informatie en er zijn zoveel opties dat veel particulieren die een eerste stap willen zetten in de verduurzaming van hun huis door de bomen het bos niet zien. Met het rapport van Energiescan heb je meteen een eerste overzicht van de mogelijke energiemaatregelen voor jouw huis. Ook krijg je een idee van de kosten en terugverdientijd. Vul het online formulier in en ontvang het rapport binnen enkele minuten in je inbox.

Chatbot

Je hebt hem vast al gezien toen je binnenkwam op de site; de chatbot. Stel hier je vraag om snel antwoord te krijgen, of om doorgestuurd te worden naar websites of initiatieven die jou verder kunnen helpen.

Keukentafelgesprek met BRES

Voor een vrijblijvend advies op maat over energiemaatregelen in je woning kun je een keukentafelgesprek aanvragen bij Energiecoöperatie BRES. Klik op deze link

Mail ons

Stuur een bericht naar info@groenpleinbreda.nl

Energie Team van ATEA Groep

Geeft gratis en vrijblijvend advies voor alle inwoners van Breda. Een van de teamleden komt langs en brengt punten in kaart waarmee je thuis makkelijk en snel energie (en water) kunt besparen. Dit zijn geen bouwkundige maatregelen. Wanneer je een Bredapas hebt, kun je per kalenderjaar bij het uitgebrachte advies maximaal € 100,00 gratis maatregelen treffen. Een afspraak maken doe je via 076- 531 01 80.