Twee op de drie Nederlanders maakt zich zorgen over de opwarming van de aarde, toch vinden mensen het lastig om de levensstijl te verduurzamen. Redenen hiervoor zijn financiën en ook omdat mensen vinden dat ze niet genoeg worden geïnformeerd. GroenPlein biedt hulp met Duurzaamheidscafé #3: isolatie. Want verduurzamen begint vaak bij isoleren.

Iedere maand een duurzame netwerkbijeenkomst op een andere locatie in Breda. Met interessante sprekers en ondernemers die een kijkje in de keuken geven over hun duurzame bedrijfsvoering, produkten en energietransitie. Dat zijn de nieuwe Duurzaamheidscafés van GroenPlein.

Op donderdag 4 april staat het derde Duurzaamheidscafé van 2019 in het teken van isolatie. Het café wordt gehouden bij het, met volledig natuurlijke bouwmaterialen geïsoleerde, Strogebouw bij STEK. Erik Vandenberge zal uitleggen hoe laagdrempelig het eigenlijk is, ecologisch bouwen. “Het kan makkelijk en het kost niet meer dan traditioneel bouwen,” is zijn boodschap.

Naast de natuurlijke isolatiematerialen van het Strogebouw worden ook meer reguliere manieren van isolatie tentoongesteld door Bouwservice Breda. Zij hebben ervaring in het isoleren van woningen. Aan de hand van voorbeelden laat het bouwbedrijf zien waar je het best kunt beginnen, of verder kunt gaan. GroenPlein hoopt met het event huiseigenaren verder op weg te helpen in het verduurzamen van hun huis.

De duurzaamheidscafés zijn open voor iedereen en we stellen het op prijs als je laat weten of je komt. Dat kan via deze link: http://bit.ly/2HpZD01

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/642659989537631/

Write A Comment

Event informatie
Duurzaamheidscafé #3: isolatie
4 April 2019

Houtje Touwtje Strogebouwtje

STEK Breda,
Veilingkade 9a