Een goed businessmodel, ook een duurzaam businessmodel, is simpel en past op een bierviltje. Kom op 19 februari van 16.00 tot 18.00 uur naar GroenPlein’s Duurzaamheidscafé en ontdek hoe je op één bierviltje een duurzame draai geeft aan je huidige verdienmodel.

Iedere maand een duurzame netwerkbijeenkomst op een andere locatie in Breda. Met interessante sprekers en ondernemers die een kijkje in de keuken geven over hun duurzame bedrijfsvoering, produkten en energietransitie. Dat zijn de nieuwe Duurzaamheidscafés van GroenPlein.

Op 19 februari staat GroenPlein’s Duurzaamheidscafé in het teken van verdienmodellen en bedrijfsvoering in de energietransitie. Dat doen we bij Manifesto, business coaches en personal accountants.

Oprichter Erik Friedeberg opent het café en vertelt hoe je dat doet en vooral ook hoe je begint met je verdienmodel te verduurzamen.

Daarna gaan we met bierviltjes aan de slag! Neem allemaal je huidige verdienmodel mee en ontdek hoe je daar een duurzame draai aan geeft.

De duurzaamheidscafés zijn open voor iedereen en we stellen het op prijs als je laat weten of je komt. Dat kan via de mail

stefanie@groenpleinbreda.nl of via het event op Facebook, 

Tot de 19e!

By the way, de credits van de foto gaan naar Kat Yukawa

 

Write A Comment

Event informatie
Duurzaamheidscafé #2 Businessmodellen en bedrijfsvoering in de energietransitie
19 February 2019

Manifesto

Markendaalseweg 58