Herken je dat? Je wilt een eerste stap willen zetten in de verduurzaming van je huis, maar je ziet door de bomen het bos niet. Er is zoveel informatie en er zijn zoveel opties, waar moet je in hemelsnaam beginnen?

GroenPlein is een samenwerking aangegaan met Energiescan.nu, dat een gratis tool heeft ontwikkeld voor particulieren en trouwens ook voor bedrijven om eenvoudig en binnen een korte tijd een eerste overzicht te krijgen van de kosten en terugverdientijd van verschillende energiemaatregelen die geschikt zijn voor jouw koop- of huurhuis.

Vaak beperkt een besparingsadvies zich namelijk tot alleen isoleren of het plaatsen van zonnepanelen. Dankzij Energiescan.nu heb je het totaaloverzicht van alle mogelijkheden in energiebesparing en ook het opwekken daarvan! Met het rapport van Energiescan heb je meteen een eerste overzicht van de mogelijke energiemaatregelen voor jouw huis. Ook krijg je een idee van de kosten en terugverdientijd. Vul het online formulier in en ontvang het rapport binnen enkele minuten in je inbox.

Vragen die voorbij komen

  • Heb je een koop- of huurhuis?
  • Hoe oud is het huis?
  • Sinds wanneer ben je eigenaar?
  • Heb je zelf al energiemaatregelen genomen?
  • In welke energiemaatregelen ben je geinteresseerd?

Energiescan.nu is volledig onafhankelijk van energieleveranciers en andere belanghebbenden en adviseert over alle typen energiemaatregelen. Energiescan.nu genereert inkomsten met consultancy en analyses voor bedrijven, de gratis tool werd ontwikkeld vanuit eigen frustratie voor het grote oerwoud in de energietransitiemarkt.   

GroenPlein is de samenwerking aangegaan, omdat wij het belangrijk vinden om helder te krijgen of en waarin de behoefte van de Bredanaar in de energietransitie zit. We willen de stem van de mensen horen en laten klinken, en dit is een mooie manier om dat te doen. De gegevens die wij delen voldoen aan de privacywet en zijn uiteraard volledig anoniem.  

Met de data analyes kunnen wij samenwerkingen starten met o.a. woningbouwcorporaties. We letten daarbij zorgvuldig op dat de mensen centraal staan, hun wensen, vragen en uitdagingen van mensen moeten worden bediend.

Ga je gang, probeer hem uit en ontvang binnen enkele minuten een rapport over jouw huis

NAAR DE ENERGIESCAN

Write A Comment