Energiescan.nu

Gratis inzicht in kosten en terugverdientijd van energiemaatregelen in jouw huis
Of je nu vanuit milieuoverwegingen of uit financiële motieven wilt besparen op uw energieverbruik, de mogelijkheden zijn legio! Er is zoveel informatie en er zijn zoveel opties dat veel particulieren door de bomen het bos niet zien.
Om toch snel een concreet inzicht te krijgen in je besparingsmogelijkheden kun je gebruikmaken van de gratis Energiescan. Deze nieuwe online module geeft je snel en objectief een volledig inzicht in je huidige energieverbruik en alle mogelijke besparingen daarop.

Hoe werkt Energiescan.nu?
De knop hiernaast brengt je naar de energiescan. In een volledig beveiligde omgeving vul je een praktische vragenlijst in over je huidige energieverbruik en de energiebesparende maatregelen die je mogelijk al hebt getroffen. Vervolgens berekent Energiescan.nu je mogelijke besparingen die het samenvat in een gedegen en praktisch rapport. Dit rapport ontvang je al binnen 3 minuten via de mail.

Onafhankelijk
Energiescan.nu is volledig onafhankelijk van energieleveranciers en andere belanghebbenden en kan daardoor objectief en onpartijdig adviseren over alle typen energiemaatregelen. Vaak beperkt een besparingsadvies zich namelijk tot alleen isoleren of het plaatsen van zonnepanelen. Dankzij Energiescan.nu heb je het totaaloverzicht van alle mogelijkheden in energiebesparing en ook het opwekken daarvan!

Gratis inzicht in kosten en terugverdientijd van energiemaatregelen in jouw huis

Start de gratis energiescan