Jose Leendertse

José Leendertse heeft als eindopdracht voor haar minor Sustainability, Professional Identity en Social Responsibility een bordspel ik ontwikkeld. “Ik kreeg er een heel hoog cijfer voor en er kwamen vele positieve reacties op!”

Het bordspel daagt de spelers uit om na te denken over onderwerpen als duurzaamheid, eigen gewoontes, maatschappelijke vraagstukken en eigen meningsvragen. Het spel is ontworpen voor scholen en bedrijven die interesse hebben in duurzaamheid en maatschappelijke vraagstukken. Het spel gaat over meningen waarbij er geen goed of fout antwoord gegeven kan worden. Na het beantwoorden van een vraag kan de speler bij de volgende beurt de dobbelsteen gooien en weer vooruit gaan op het bord. Het uiteindelijke doel van het spel is om als eerste te eindigen op de finish.

Het spel is geschikt voor iedereen boven de 16 jaar en het ideale aantal spelers is 3-5. Het duurt tussen de 30 en 60 minuten.

Op 10 oktober komt José naar GroenPlein om het spel met jou te spelen. Kom langs tussen 14.00 en 17.00. Je vindt haar binnen bij GroenPlein, beneden bij Nieuwe Veste meteen aan de rechterkant.

Locatie Nieuwe Veste

Tijd 14.00 – 17.00 uur

 

Write A Comment