10 oktober is het de landelijke Dag van de Duurzaamheid. Een jubileum, want het is al weer de 10e keer dat we dit vieren! Doe je mee?! Ben je al bezig met een toffe, groene actie op 10-10? Organiseer jij of je bedrijf/initiatief een event op 10-10 dat met duurzaamheid te maken heeft?

Laat het weten aan GroenPlein en draai mee in onze grote pr-molen

Zo weten we bijvoorbeeld al dat je bij Boerderij Wolfslaar een bijenhuisje kunt timmeren met waste-hout en Avans Hogeschool per boot plastic gaat opvissen uit de Bredase singels! Gemeente Breda opent op 10-10 een groen huisje, dat door de wijken zal rijden, met daarin allerlei duurzame voorzieningen die je kunt bekijken en bevragen.

En zelf vieren we een feestje, want we zijn jarig! Op 10 oktober bestaan we 1 jaar en dat vieren we op het binnenplein bij Nieuwe Veste, met een DJ, een quiz met vette prijzen, en de eerste Wastebar van Nederland waar je je drankjes kunt betalen met zwerfafval. #doemee #stuurin #begreen

Wat we voor jouw actie gaan doen

Alle events en acties zetten we op de Groenplein 1010 pagina die we volgende week lanceren. Wil je extra aandacht? Meld je aan voor een interview! Dat verspreiden we dan natuurlijk ook, via onze partners, media én de socials. Op 1010 delen we een blokkenschema uit, zodat mensen jouw actie goed weten te vinden.

Write A Comment